<

Declarație

Ewopharma România SRL 

Bld. Primăverii 19-21
București
România

Tel.: +4 021 260 1344
E-Mail: info@ewopharma.ro

Acest website aparține companiei Ewopharma AG, Schaffhausen, înfințată conform legislației din Elveția, înregistrată la Registrul Comerțului din Schaffhausen cu numărul de înregistrare CH-290.3.002.022-6.


DREPTURI DE AUTOR
Conținutul și lucrările publicate în aceste pagini de internet sunt reglementate de legislația privind drepturile de autor din Elveția. Copierea, procesarea, distribuirea sau orice formă de comercializare a acestor materiale dincolo de sfera de aplicare a legislației privind drepturile de autor necesită acordul prealabil în scris din partea respectivului autor sau creator.

RĂSPUNDEREA PENTRU CONȚINUT
Depunem toate eforturile să actualizăm mereu informațiile publicate pe adresa noastră de internet, dar nu ne asumăm nicio răspundere pentru conținutul furnizat. Legislația limitează responsabilitatea noastră ca furnizor de servicii la conținutul propriu publicat pe aceste pagini de internet.

Nu suntem obligați să monitorizăm informațiile de la terți, publicate sau arhivate pe adresa noastră de internet. Cu toate acestea, vom elimina cu promptitudine orice link, dacă ni se semnalează că acesta încalcă prevederile legale. În acest caz, răspunderea noastră începe din momentul în care ni se aduce la cunoștință respectiva încălcare a legislației.

RĂSPUNDEREA PENTRU LINK-URI
Website-ul nostru poate cuprinde link-uri către adresele de internet ale terților. Nu avem niciun fel de influență asupra informațiilor oferite pe aceste website-uri și nu oferim nicio garanție pentru corectitudinea acestora. Conținutul unor astfel de website-uri ale terților este responsabilitatea respectivilor proprietari / furnizori. La momentul introducerii link-urilor către website-uri ale terților pe adresa noastră de internet, nu s-a constatat niciun fel de încălcare a legislației. Vom elimina cu promptitudine orice link în momentul în care ni se va aduce la cunoștință că acesta încalcă prevederile legale.

Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies.
Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies. Aflați mai multe.
OK